Biologisch tuinbouwbedrijf Akelei

Printervriendelijke versiePDF versie
We staan wel voor je klaar op dinsdag, vrijdag en zaterdag met een mooi aanbod van verse groenten en zoveel meer, kortom alles wat je nodig hebt voor een gezonde maaltijd boordevol pit!
Je kan ook altijd bestellen zodat we het zeker in huis hebben op akelei.jd@skynet.be
 
 
Je kan ons ook volgen op facebook
 
Is deze website de eerste kennismaking met ons bedrijf?  Dan kunnen we jullie even met volgende info wat wegwijs helpen.
Akelei is reeds meer dan 30 jaar een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf met 4 ha intensieve groenteteelt in Schriek. Onze afzet richt zich naar de groothandel Biofresh in Onze -Lieve-Vrouw- Waver, onze groentenpakketten voor de bioteams en biobuur, de markten van Moniek Broekx én onze boerderijwinkel.
In onze winkel kan je terecht op dinsdagvoormiddag, vrijdag de gehele dag en zaterdagvoormiddag. Daar vind je een divers aanbod van verse seizoensgroenten en (klein)fruit zowel van eigen teelt als van collega-tuinders.  Verder vind je er alles om een lekkere, gezonde maaltijd te bereiden. Wij gaan voor lekkere kazen, vleesvervangers, graanprodukten, peulvruchten, zuivel, lekkere sapjes en op vrijdag is er vers brood.  
Benieuwd? Kom eens kennismaken en wandel eens rond over de velden, bij voorkeur tijdens de winkeluren!