Biologisch tuinbouwbedrijf Akelei

Printervriendelijke versiePDF versie
 
Op zondag 20 augustus was het open-veld-dag. Het was mooi weer en een mooie dag met veel bekende en minder bekende gezichten. De koffie en de thee met het lekker gebak hebben gesmaakt. En de ontmoetingen waren hartverwarmend. We gaan er terug voluit voor:
In de winkel zorgen we o.a. voor verse aanvoer van pompoen, suikermais, rode biet, aardappelen, lekkere wortelen, heerlijke princesseboontjes, sla allerlei, rucola, kraakverse spinazie, courgette, komkommer, aubergine en  (cherry-)tomaten in vele geuren en kleuren.
Je kan ons ook volgen op facebook!
 
Is deze website de eerste kennismaking met ons bedrijf?  Dan kunnen we jullie even met volgende info wat wegwijs helpen.
Akelei is reeds meer dan 30 jaar een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf met 4 ha intensieve groenteteelt in Schriek. Onze afzet richt zich naar de groothandel Biofresh in Onze -Lieve-Vrouw- Waver, onze groentenpakketten voor de bioteams en biobuur, de markten van Moniek Broekx én onze boerderijwinkel.
In onze winkel kan je terecht op dinsdagvoormiddag, vrijdag de gehele dag en zaterdagvoormiddag. Daar vind je een divers aanbod van verse seizoensgroenten en (klein)fruit zowel van eigen teelt als van collega-tuinders.  Verder vind je er alles om een lekkere, gezonde maaltijd te bereiden. Wij gaan voor lekkere kazen, vleesvervangers, graanprodukten, peulvruchten, zuivel, lekkere sapjes en op vrijdag is er vers brood.  
Benieuwd? Kom eens kennismaken en wandel eens rond over de velden, bij voorkeur tijdens de winkeluren!